Νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Εφέσσου Δωδεκανήσου Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε το άνοιγμα του νέου μας καταστήματος Εφέσσου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Δωδεκανήσου 10Β. Αυτό το κατάστημα αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην αυξανόμενη οικογένεια των καταστημάτων μας και είναι ένας χώρος όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία.

Στο κατάστημα Εφέσσου στην Θεσσαλονίκη, θα βρείτε όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα που έχουν καθιερώσει την Εφέσσου ως έναν από τους πιο αγαπημένους φούρνους στην Ελλάδα. Από τα παραδοσιακά ψωμιά και τα αρτοσκευάσματα, μέχρι τα λαχταριστά γλυκά και τα παγωτά, όλα παρασκευάζονται με την ίδια αφοσίωση στην ποιότητα και την φρεσκάδα που έχει καθιερώσει την Εφέσσου.

Επιπλέον, το νέο κατάστημα ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με την υπόλοιπη εταιρεία, συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία. Είτε επιλέξετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο κατάστημα, είτε να πάρετε τον καφέ σας για να πάτε, θα βρείτε την ίδια υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα που έχετε συνηθίσει από την Εφέσσου. Το κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης.