ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Η αρχή έγινε από την Μικρασιάτισσα γιαγιά Μαριγώ Γιαπιτζή, που γέννησε την ιδέα για τη δημιουργία μιας οικογενειακής επιχείρησης αρτοποιίας.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η συνέχεια ανήκει στον Μιλτιάδη Γιαπιτζή ο οποίος έφτιαξε το πρώτο μας ψωμί.
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ
Το 1985 παράγεται το προϊόν που έκανε διάσημο τον Άρτο Εφέσσου. Το σουσαμένιο ψωμί.
Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗ
Το ψωμί Εφέσσου διανέμεται από σπίτι σε σπίτι, από Βροντού σε Άγιο Σπυρίδωνα και Κονταρριώτισσα.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ανοίγει στην Κατερίνη, το πρώτο κατάστημα στην οδό Ανδρούτσου.
Ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ
Επέκταση 400τ.μ χώρου παραγωγής και αγορά καινούριου εκσυγχρονισμένου μηχανολογικού εξοπλισμού.
Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΑΣ
Η επιχείρηση απαριθμεί 5 υποκαταστήματα.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ FRANCHISE
Το 1ο κατάστημα με καφέ, είναι το τότε νέο κατάστημα της Μ. Αλεξάνδρου! Την ίδια χρονιά ανοίγει το κατάστημα της οδού Φαρμάκη σε μορφή franchise.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΓΩΤΟ
Στα καταστήματα μπαίνει το νόστιμο παγωτό μας!
Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΙΚΟΝΑ
Η εικόνα μας ανανεώνεται και το μέχρι τότε Άρτος Εφέσσου γίνεται Εφέσσου με νέο λογότυπο.
50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ
Γιορτάζουμε τα 50 μας χρόνια.
ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Ξεκινάει τη λειτουργία του η νέα μονάδα παραγωγής μας στη Ν. Έφεσσο Πιερίας σε 2500 τμ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εγκαινιάζουμε το πρώτο μας κατάστημα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Δωδεκανήσου