ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η Εφέσσου, με την πολυετή παρουσία της στον χώρο της αρτοποιίας, έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του καλού φαγητού. Αυτό που ξεχωρίζει την Εφέσσου από τους ανταγωνιστές της είναι η αφοσίωση στην ποιότητα και η επιμονή στην παράδοση. Αυτή η αφοσίωση και επιμονή αποτυπώνεται πλήρως στη νέα μονάδα παραγωγής στο 3ο χλμ Κατερίνης Νέας Εφέσου.

Η μονάδα παραγωγής μας, που άνοιξε τις πόρτες της στις 1 Απριλίου 2021, είναι ένα έργο αγάπης και αφοσίωσης. Βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 7980 τετραγωνικών μέτρων, με 2500 τετραγωνικά μέτρα αφιερωμένα στις παραγωγικές ανάγκες. Οι εγκαταστάσεις είναι ιδιόκτητες και εκεί γίνεται το σύνολο της παραγωγής, ενώ από εκεί διανέμονται τα προϊόντα στα καταστήματα.

Η νέα μονάδα παραγωγής είναι ένας χώρος όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία. Εδώ, οι παραδοσιακές συνταγές συνδυάζονται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές παραγωγής για να δημιουργηθούν προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών, χωρίς να χάνουν την αυθεντική τους γεύση και ποιότητα.

Η καινοτομία δεν είναι μόνο στις τεχνικές παραγωγής, αλλά και στην ίδια τη διαδικασία διανομής των προϊόντων. Η Εφέσσου έχει επενδύσει σε σύγχρονα συστήματα διανομής που εξασφαλίζουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα διατηρούν την φρεσκάδα και την ποιότητα των προϊόντων.

Αλλά η καινοτομία και η παράδοση δεν θα ήταν τίποτα χωρίς την αγάπη και την αφοσίωση που βάζει η ομάδα της Εφέσσου σε κάθε προϊόν που φτιάχνει. Κάθε ψωμί, κάθε κουλούρι, κάθε κριτσίνι που βγαίνει από την μονάδα παραγωγής είναι το αποτέλεσμα ωρών εργασίας, αφοσίωσης και προσοχής στη λεπτομέρεια.

Η νέα μονάδα παραγωγής της Εφέσσου στη Νέα Έφεσο Πιερίας είναι περισσότερο από ένας χώρος παραγωγής. Είναι ένας χώρος όπου η παράδοση, η καινοτομία, η αγάπη και η αφοσίωση συναντούνται για να δημιουργήσουν προϊόντα υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν. Είναι ένας χώρος όπου η τέχνη της αρτοποιίας συναντά την τεχνολογία.

μονάδα παραγωγής εφέσσου
μονάδα παραγωγής εφέσσου
μονάδα παραγωγής εφέσσου