Η Εφέσου μαζί στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου

τούρτα Εφέσσου

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να είμαστε  δίπλα σε αυτούς που μας χρειάζονται. Γι’ αυτό και αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να συνδυάσουμε την γεύση με την αλληλεγγύη, αποδεικνύοντας ότι πάντα η αγάπη είναι πιο γλυκιά όταν την μοιράζεις. Αποφασίσαμε, για το διάστημα από Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου μέχρι Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου όλα μας τα έσοδα από εσάς που επιλέγετε τις δύο τούρτες μας, να διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Η Λάμψη της Αγάπης”. Επιλέξαμε για αυτόν το σκοπό δύο γλυκά που γνωρίζετε και αγαπάτε με στόχο η ενέργεια αυτή να αποτελέσει ένα ακόμη κίνητρο να προτιμήσετε τις συγκεκριμένες τούρτες. 

Κάνουμε τη διαφορά όλοι μας!

Με κάθε τούρτα που πωλείται, η Εφέσσου ενώνει τις δυνάμεις του με τους πελάτες της για να κάνουμε τη διαφορά, προσφέροντας ένα κομμάτι ελπίδα σε όσα παιδιά αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους. Ένα κομμάτι τούρτας εδώ μεταφράζεται σε ένα μεγάλο βήμα προς την υποστήριξη και την ενίσχυση της καταπολέμησης του καρκίνου, δείχνοντας πως οι μικρές πράξεις καλοσύνης μπορούν πραγματικά να κάνουν μεγάλη διαφορά.

Από την Δευτέρα, με μεγάλη μας χαρά θα σας υποδεχτούμε στα καταστήματα που διατηρούμε στην πόλη της Κατερίνης και θα σας προσφέρουμε τις πιο γλυκές προτάσεις.  Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Cake με βελούδινη μους σοκολάτας και αρωματικό πορτοκάλι και του Layer Cake με λαχταριστή γέμιση μήλου- κανέλλας. Ενθαρρύνοντας τους πελάτες να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια, η Εφέσσου δεν προσφέρει απλώς αξέχαστες γευστικές εμπειρίες, αλλά καλλιεργεί ένα πνεύμα κοινότητας και αλληλεγγύης. Μέσω αυτής της πράξης ενσυναίσθησης, η Εφέσσου επιδιώκει να ενισχύσει τον κοινωνικό ιστό, προσφέροντας ελπίδα και στήριξη σε όσους αντιμετωπίζουν την πάλη με τον καρκίνο.