αρτος εφέσσου κατερίνη πιερία ψωμί
ΕΤΑΙΡΙΑ
Η Άρτος Εφέσσου ιδρύθηκε το 1968 και μέχρι σήμερα μπαίνει καθημερινά σε πάνω από 3.000 νοικοκυριά της Πιερίας με ψωμί και αρτο-ποιήματα εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς. Στα 8 καταστήματα μας θα βρείτε μόνο ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Η Άρτος Εφέσσου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που γεννήθηκε το 1968 όταν η Μικρασιάτισα γιαγιά Μαριγώ Γιαπιτζή έβαλε το σπόρο για τη δημιουργία της. Οι αναμνήσεις της από την αλησμόνητη πατρίδα της, τον Κιρκιντζέ  , την Ορεινή Έφεσο της Μικράς Ασίας, οι αναφορές της στο νόστιμο και μυρωδάτο ψωμί, τα σουσαμένια σιμίτια, τους μπακλαβάδες και τα γκουλάκια, γέννησαν την ιδέα της παραγωγής τους στη Νέα Έφεσο Πιερίας.

Η ιδέα έγινε πραγματικότητα το 1969 από τον γιο της Μιλτιάδη Γιαπιτζή που δημιούργησε την πρώτη επιχείρηση αρτοποιίας στην Νέα Έφεσο της Πιερίας. Τα αρώματα και οι συνταγές πέρασαν από γενιά σε γενιά κι έτσι σήμερα η Άρτος Εφέσσου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα.

Σήμερα η οικογένεια Γιαπιτζή συνεχίζει την παράδοση αναπτύσσοντας  την εταιρεία,  με ένα δίκτυο 8 καταστημάτων στο νομό , παράγοντας συνεχώς προϊόντα υψηλής ποιότητας , μπαίνοντας σε χιλιάδες νοικοκυριά της Πιερίας , ενισχύοντας την ευημερία και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η οικογένεια της Άρτος Εφέσσου, με σεβασμό στις ανάγκες των καταναλωτών δημιουργεί καινούρια καινοτόμα προϊόντα αλλά και με την δράση της ενισχύει τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

εταιρεία-αρτος-εφέσσου